U-16 LİGİNDE ZİRVE YARIŞI

Pendikspor U-16: 2 - 2 : Sancaktepe Belediyespor U-16

Spor Toto Bölgesel Gelişim U-16 ligi'nde zirve yarışına devam eden Pendikspor U-16, Sancaktepe Belediyespor ile yapılan müsabakadan 2-2 berabere ayrıldı. 

Pendik Çamlık Spor Tesisleri'nde oynanan maçta, maçın son dakikalarına kadar Pendikspor U-16'nın üstünlüğü ile devam ederken, son dakikalarda atılan golle maç 2-2 berabere tamamlandı. 

İlk yarı, Sancaktepe Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile biterken, ikinci yarıya disiplinini bozmadan ataklardan bulunan Pendikspor Akademi U-16 takımı, 47. ve 67. dakikalarda Umut Karaman'ın golleri ile 2-1 üstünlük sağladı. Maçın bitmesine yakın, Sancaktepe Belediyespor'un 78. dakikalarda attığı golle maç berabere bitti. 

Maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Pendikspor U-16 Teknik Sorumlusu Fevzi Genç; "Çocuklarımız güzel bir mücadele örneği sergiledi. İlk yarının mağlubiyetini 2. yarıda üstünlükle kapattık. Son dakikalara kadar sürdürdüğümüz üstünlük, Sancaktepe Belediyespor'un golü ile berabere tamamlandı. Ligteki zirve yarışımız devam ediyor" diye konuştu.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PENDİKSPOR, GOL KRALI YETİŞTİRİYOR

AKADEMİ U-16 LİGİNİN 2.Sİ PENDİKSPOR

2 BÜYÜK TAKIMIN ARASINDA PENDİKSPOR U-11